Mah kawas sosialisasi naha jadi sababaraha inuman, atawa tepung jeung babaturan. Mah kawas ka travel tapi haven t dipigawé dina bari. Kuring cukup aktif sanajan teu kawas kentang dipan jeung film alus jeung hiji kaca.

Taya sahijieun nu sampurna. I ngaraos kabuka-dipikiran jeung kuring kabetot dina loba hal: Japan kahiji, musik, bioskop, buku, restoran, ngebon, masak, iinditan. komo proyek mah. Kuring kawas ngabogaan fun. l m panasaran, nu kumaha datang kuring manggihan kuring nulis di dieu — hippie non-mainstream. Kecap konci nu meureun softness, nyambung, bursa, silaturahim: kaula gawe pastime di dieu jeung pikeun parobahan pamandangan I. kuring teu kawas highness mah ulah kawas jalma nu nahan diri di luhur batur. Kuring hayang méré anjeun Rubel jeung ngomong: lamun anjeun manggihan kaluar sabaraha anjeun patut, anjeun bakal datang deui jeung méré parobahan. L. T. kuring ngarasakeun bade kaluar pikeun hidangan a, kuda tunggang, ngebon, musik, DIY, miara mah sato, seni jeung karajinan, maca jeung bade keur stroll jeung anjing mah. Kami jenis, considerate, satia jeung jujur.

Katingalina

hello, my téh Josephine kami awewe seksi pamahaman, asih, miara, layeut, satia, kuring percaya dina nyieun pasangan mah bagja. nah, naon anu bisa kuring ngomong? Kaula ka that I am Big Éndah. Kuring keur néangan hubungan jangka panjang tapi lamun kuring manggihan sejen babaturan alus, mangka nu bakal jadi bonus teuing. Kuring bisa t jeung bakal teu settle pikeun j. Hate bagian ieu. oké, I am a fun-asih gadis, abdi bogoh dahareun, musik, pilem, buku jeung occasional marathon dipan potation, I love sakola heubeul jenis roman, nyaho. Abdi bogoh ka diajar hal anyar. Néangan mah soulmate, babaturan, hiji pasangan, a man. sadaya dina hiji jeung ngan keur kuring keur hirup di Perancis pikeun taun jeung gawe ayeuna. tapi kuring kami teu perancis. jeung patarosan kawas Hi, kumaha damang, h. Kuring keur gadis anu ngabogaan rasa alus tenderness, cinta jeung kaasih. Kuring teu kudu anjeun kecap kosong, kabeh mah kudu ka nempo anjeun di kanyataan) masih aya lalaki anu bisa papanggih jeung kuring jeung ngabuktikeun yén manéhna téh a. Kahiji sakabeh, ngan nu mungkinkeun anjeun nyaho nu asli mah basa perancis jadi hapunten upami mah basa inggris sigana rudimentary. Aku alami, spontan, lincah, kaluar jeung kuat. Abdi bogoh hirup jeung hirup eta w. Hirup di Perancis jeung asih eta, kuring bakal kungsi balik deui ka INGGRIS nu mangrupakeun definite no. Kuring geus ka kuring jenis jeung seuri a loba jeung abdi bogoh hirup. SVP lire ahir d buntut, hatur nuhun. Denok jeung jenis awewe ngora, nu hirup di Paris. Mah kawas lila walk di alam atawa di jalan éndah Paris. I love menari kawas gila di tengah mah Livingroom.

Aku vegan

Kuring hormat mot. Geus kira-kira blok, tapi masih percaya asih. Kuring bisa masak nepi badai a, ngaput pasangan curtains, nyaho tutuwuhan ti nalungtik, jeung mudahan jadi hiji metot, menarik jeung miara pendamping, siap pikeun tr. Kami jelema anu pohara bagja. Kuring kaeusi mah ngimpi hirup dina budaya sejen, tapi salaki kuring maot sanggeus urang meuli imah di dieu tapi samemeh urang bisa pindah ka dieu permanén. Kami di dieu nyiptakeun kahirupan anyar. L. hal pangalusna datang dina paket leutik. Fun asih jeung aktip. Kuring ngarasakeun keur di luar ngebon leumpang jeung ngabuburit. Keur hobi beekeeper jeung ngarasakeun bungbuahan mah tanaga gawé ogé méré jauh ka frit Loba loka ngaku jadi bébas tapi pencét anjeun jeung reuwas biaya sanggeus anjeun ngagabung. Nyambungkeun Single bébas Perancis dating service, sareng sadaya fitur bébas jeung no kejutan. Ieu hartina anjeun bisa ngirim jeung nampa talatah, Ngobrol, Talatah Instan, Blog, sarta Pos di urang liar tapi friendly jeung internasional Perancis bobogohan Panglawungan tanpa waragad kungsi. Nu No kartu kiridit diperlukeun. No waragad, No sks, No kupon, No nagreg. Papanggih anyar Perancis babaturan single ayeuna. Geus manéh sagala cara tradisional pikeun manggihan nu batur husus di Perancis? Dupi anjeun bosen Perancis bar bandung adegan, datang ka imah ka hiji imah kosong, ngalamun tabel-pikeun-hiji di eta layeut Perancis restoran, mawa musibah kaping blind nyetel ku anjeun matchmaking babaturan, Perancis lokal single golongan, single kajadian jeung rapat jeung teu hasil

About