Hal rekindles debat ngeunaan umur ijab kabul di Perancis salaku kulawarga ngajawab kasangka kudu boga muatan jeung Kasus perkosaan rekindles debat ngeunaan umur ijab kabul di Perancis salaku kulawarga ngajawab kasangka kudu boga muatan jeung perkosa Hiji taun heubeul perancis manusa indit dina sidang salasa di Paris suburb dituduh sacara séksual abusing taun heubeul gadis dina kasus nu geus rekindled polemik ngeunaan Perancis sacara umur idin. Perancis teu boga umur legal dina nu minor a teu bisa satuju ka hubungan seksual — sanajan luhur nagara urang court geus maréntah yén barudak umur lima jeung dina kaayaan teu bisa idin. Ahli hukum pikeun kasangka pamadegan yén gadis ieu consenting jeung sadar naon manéhna ngalakonan, sedengkeun ahli hukum pikeun gadis the ceuk manéhna ieu ngan saukur teuing ngora jeung bingung nolak. Di hiji kaputusan nu ngajempolan loba, jaksa kantor di kota Pentise megatkeun pikeun nunda manusa dina sidang teu pikeun perkosa tapi dina biaya tina»nyiksa seksual minor dina». Pertahanan ahli hukum nyebutkeun lalaki jeung gadis geus papanggih di hiji taman jeung gadis geus sukarela dituturkeun manéhna ka hiji apartemen jeung consented ka sapatemon. Maranéhanana geus ogé ngomong maranéhanana klien, mangka, teu sangka manéhna ieu sahenteuna. Gadis sacara kulawarga filed a aduan perkosaan di kota Gunung, tapi jaksa tétéla dirasakeun kasangka teu pamakéan kekerasan atawa paksaan. Hukum perancis ngahartikeun perkosaan seksual salaku penetrasi komitmen»ku kekerasan, paksaan, anceman atawa reuwas Manéhna taun jeung bulan heubeul, jadi ampir taun heubeul,»pengacara pertahanan Bayu Godardian ceuk salasa.»Eta parobahan carita. Jadi, manéhna teu anak.»Batur sapagawean-na Sandrine Parise-Heidegger indit salajengna, nu nyebutkeun:»Kami teu kaayaan jeung seksual samangsa dina saeutik goréng faultless soang.»Ceuk manéhna pas barudak boga»seksual expressiveness jeung anjeun geus hiji dangong putting sorangan di bahaya»tuluy»teu merta hartosna jalmi di sisi séjén nyaéta hiji seksual samangsa». Hak barudak golongan jeung hiji psikiater testifying dina kasus pamadegan disebutkeun. Carine Diebold, pengacara pikeun kulawarga, ditanya pangadilan salasa ngarobah muatan ka perkosa. Kasangka»terang kacida alusna manéhna anak ngora», ceuk Arielle Le Bigot Makau, présidén COFRADE, payung group pikeun hak barudak.»Ieu anak ngora teu ditangtayungan ayeuna ku urang perancis masarakat.»Lamun disabit of nyiksa seksual, kasangka — bapana dua — nyanghareup nepi ka lima taun panjara.

Presiding hakim ceuk jaksa nu geus dipilih salah muatan jeung maréntahkeun kasus bisa dikirim deui ka penyidik pikeun panalungtikan teleb. Salaku hasilna, sidang ditunda.»Ieu meunangna a,»Diebold ka wartawan sanggeus sidang.»Hal utama nyaéta yén gadis bisa di tukang kadéngé salaku korban perkosaan urang bisa ngomong ieu meunangna a pikeun korban.»Godardian, pengacara pertahanan, ceuk kaputusan pangadilan sacara ieu hasil tina publisitas wide dibikeun ka kasus nu bener. Gunung kasus salah sababaraha nu geus ditanya hiji uproar leuwih Perancis sacara aturan dina anak sex abusers, nu dianggap teuing lax ku anak hak grup jeung feminists. Présidén Agan Macron pamaréntah geus diusulkeun bil pikeun ngawanohkeun hiji minimum umur legal pikeun seksual idin. Eta bakal kaasup rezeki nyebutkeun yen sapatemon jeung barudak di handapeun umur nu tangtu anu ku harti coercive.

Nu diusulkeun umur minimum can mutuskeun dina, tapi cutoff bisa jadi antara jeung

Bil, lega-dumasar ukuran aimed di tarung»seksual jeung sexist kekerasan», diperkirakeun jadi dibere ka kabinet bulan ka hareup.

Hiji hal nu sarupa disababkeun kaayaan teu percaya jeung kalakuan cucungah

Dina November perancis pangadilan kriminal dina bulan nopémber ngabukti a man taun heubeul dituduh raping hiji taun heubeul gadis di. Juri di Paris wewengkon Seine-et-Marne kapanggih manéhna geus teu dipaké atawa kekerasan paksaan

About