Kiwari, jaringan sosial bisa jadi teu ngan»resep»ka poto jeung nuturkeun nyawa babaturan jeung nu diajar basa asing

Anjeun geus bisa komunikasi»jeung kamus», tapi masih rusuh ngeunaan cara ngucapkeun? Saterusna datang ka bantuan jaringan sosial di mana anjeun bisa manggihan babaturan anyar di sakuliah dunya

About