submit


Anjeun geus bisa komunikasi «jeung kamus», tapi masih rusuh ngeunaan cara ngucapkeun? Saterusna datang ka bantuan jaringan sosial di mana anjeun bisa manggihan babaturan anyar di sakuliah dunya.

About