submit


Kiwari, jaringan sosial bisa jadi teu ngan»resep»ka poto jeung nuturkeun nyawa babaturan jeung nu diajar basa asing. Basa husus jaringan sosial bakal mantuan pikeun manggihan pendamping hirup, nu bakal narik nepi tingkat anjeun basa deungeun. Tapi di waktu nu sarua bakal mantuan dilegakeun kosa anjeun, meunang leupas tina clichés jeung nyegerkeun eta ieu frasa barang dina basa inggris, jerman, italia, Cina, basa nu mana wae nu. Sadaya Kursus geus dikumpulkeun pikeun anjeun pilihan popular basa jejaring sosial, dijieun ngan pikeun tujuan ieu.

Anjeun geus bisa komunikasi»jeung kamus», tapi masih rusuh ngeunaan cara ngucapkeun? Saterusna datang ka bantuan jaringan sosial di mana anjeun bisa manggihan babaturan anyar di sakuliah dunya

About