submit


Kadang mitra dina hubungan anu paduli naha maranéhanana dipikacinta di moment maranéhanana kapilih wawakil. Kadang ngubur diri, lamun puseur Jagat raya jadi hiji individu. Sunda naha ku sorangan atawa nu jadi obsessed jeung kecanduan nu subyek kahayang téh moal aya deui anu misah, unik dunya, jeung basajan target. Tujuan nu mere urang hal urang kudu.Cinta panggero pikeun panyingkepan internal kapasitas, kahayang pikeun méré jeung méré, dina waktu éta, minangka kecanduan nyokot jauh ka tukang-na kakuatan nyeri jeung merlukeun loba extent gede ti umumna mungkin. Mitra anu teu diperlukeun pikeun minuhan ekspektasi tina unggal séjén. Maranéhanana boga alesan maranéhanana meta hiji cara atawa nu lian, kitu ogé jalan unik, nu bisa jadi salah sahiji cara pikeun dua, samentara atawa permanén, jeung bisa kungsi bener-bener jadi meuntas.Salaku aturan, gumantung hubungan «mandul» jeung destructive, sabab gending kahayang luka subconscious mangtaun kapercayaan di expense tina tercinta hayalan. Dina hubungan harmonis mitra tetep babarengan jeung umum tujuan pikeun mahluk hirup, tapi unggal misah integral kapribadian. No halves. Aya dua sawawa anu nyiptakeun Union dumasar kana hormat, ditampa ti silih jeung silih tanggung jawab. Maranehna alus babarengan, tapi misah ti longing teu jadi detrimental, tapi rada warms kahaneutan jeung adequacy pikiran ka arah hiji dipikacinta.Kahayang pikeun ngagabung jeung hiji pasangan sia aya tapi nyeri jeung disappointment pikeun mawa teu bisa. Nu daya tina parasaan di gumantung hubungan ngaronjatkeun rasa teu ngarareunah, tapi teu alatan kahayang pikeun neangan silih diajar.

About