submit


Lamun Anjeun mutuskeun ngagunakeun mayar ladenan tina loka Dating pisan niatna disarankeun ka familiarize jeung mékanisme pamayaran pikeun jasa ieu (Sks, VIP status, kakuatan Super, jsb.) – informasi ieu nembongkeun dina «Pitulung» bagian, nu bisa kapanggih di bagian handap kaca utama.

A bit sajarah: kanyataan metot ngeunaan service urang nu Panyipta anak geus geus dipigawé hiji proyék suksés ti urang top 10 loka Dating nyaéta kungsi leungeun dina nyiptakeun service urang. Enya, cukup oddly, nya kahiji gagasan poko tina gurus bisnis Internet Andrey Andreev leungit interest, sakali proyék geus nepi tumuwuh stabil, jeung dina taun 2006 mimiti ngamekarkeun «sosial» ecological jeung tekenan dina boh bisnis dina brand «Serius Bobogohan».Salaku bisa ditempo ti statistik, jaringan sosial Bobogohan «Serius Bobogohan» ieu suksés internasional, sedengkeun «Loka komunikasi jeung» Bobogohan serius internasional loka Dating kungsi jadi.

About