submit


09.2017: pikeun periode ti bulan oktober nepi ka September 2016 2017 nu hadir loka urang sunda geus steadily ngaronjat, jeung ayeuna nangtung di 38.44 juta kunjungan bulanan (paningkatan 13% pikeun warsih)! Hiji alus teuing hasilna pikeun saperti hiji stabil Internet niches kawas loka Dating.

Website urang teu jadi loba loka Dating, naon nu, prinsipna mah, a full-fledged jaringan sosial «jeung bias». Ie, pamanggih utama nyaéta pikeun méré urang kasempetan pikeun meunangkeun acquainted – maca dina sagala unsur jeung pungsionalitas «Loka Dating online». Nah, prosés ieu teu jadi banal «dibalikkeun» bentuk diwanohkeun unsur jaringan sosial pribadi kaca, musik, aktip, jsb. dasarna, loka urang jeung tagihan sorangan salaku «hiburan sosial jaringan sosial»

About