submit


Babagi poto, video jeung payil (nepi ka Mb) dina Skype jeung gancang manggihan eusi nu dibagikeun dina gallery tina paguneman. Babagi poto, video jeung payil (nepi ka Mb) dina Skype jeung gancang manggihan eusi nu dibagikeun dina gallery tina paguneman. Jeung Skype, anjeun bisa kalayan gampang ngumpulkeun babaturan anjeun, kulawarga anjeun, jeung kolega anjeun di tempat nu sarua pikeun ngabahas rutin jeung group video nelepon sadia pikeun sadaya haratis. Moto moments adi of Skype télépon jeung leuwih anjeun dipikacinta atawa nyimpen hiji pasamoan penting jeung kolega. Telepon on mobile jeung landline telepon ti mana bae di dunya nu aya di pohara merenah ongkos hatur nuhun ka Skype. Meunangkeun lokal nomer telepon di nagara sejen atawa wewengkon nu sejen, jeung ngajawab telepon dina Skype. No telepon darurat jeung Skype teu ngagantian pikeun telepon anjeun jeung teu bisa dipaké pikeun nelepon ladenan darurat.

About