Service»SMS chat»bakal ngidinan anjeun pikeun gancang manggihan pasangan pikeun komunikasi salajengna via SMS.

Komunikasi téh anonim, jadi di bébas chat teu sieun bangor nu asup atawa Intrusive talatah dina mangsa nu bakal datang.

Nomer télépon bakal teu bisa dipikawanoh, ku alatan éta, pikeun nyingkab rusiah na, anjeun ngan bisa kapilih lamun dipikahoyong.

Nganonaktipkeun service bébas, sadaya SMS jeung WEB requests teu boga muatan

Pamakéan langganan nu disadiakeun ku nu fee langganan — cents a poé.

service ieu teu sadia pikeun sambungan jeung dibikeun ka arsip.

Ngobrol ka nu geus aya palanggan ngaliwatan ngirim SMS ka nomer

About