submit


Jeung service «Chat» pikeun manggihan babaturan di antara nu séjén «SMS chat» komo gampang jeung leuwih gancang. Lamun anjeun ngalanggan, anjeun bakal luncat ka bursa talatah jeung lianna im pamaké, nyieun Chat kamar atawa ngagabung dina leuwih geus aya.

Komunikasi téh anonim, jadi di bébas chat teu sieun bangor nu asup atawa Intrusive talatah dina mangsa nu bakal datang. Nomer télépon bakal teu bisa dipikawanoh, ku alatan éta, pikeun nyingkab rusiah na, anjeun ngan bisa kapilih lamun dipikahoyong.

Nganonaktipkeun service bébas, sadaya SMS jeung WEB requests teu boga muatan. Pamakéan langganan nu disadiakeun ku nu fee langganan – 3 cents a poé.

10.02.2014 service ieu teu sadia pikeun sambungan jeung dibikeun ka arsip.

Ngobrol ka nu geus aya palanggan ngaliwatan ngirim SMS ka nomer 5309.

About