Cinta Chat Bobogohan sagemblengna aman pikeun ngundeur. Aplikasi ieu geus asalna dijieun ku Asih Dating — Minuhan Chat Single jeung ieu téh kaasup kana alat Sosial sacara kategori. Dina Google Play, app ieu dipeunteun.

Nu panganyarna update aplikasi ieu diwangun dina November, jeung Asih Chat Bobogohan geus nyetel ku leuwih K pamaké. Anjeun bisa meunangkeun nu installer Sunda Chat Bobogohan. haratis jeung nyokot katingal di sunda’ harita dina Droid Ngalapor.

Aplikasi nu dijalankeun dina Android

jeung di luhur

About