Conto pikeun»kenalan»jeung kumaha carana make eta — perancis Sunda Online

Manéhna kahayang ngan saukur babad hiji gambaran yén tingkat moral di dunya bisnis geus nyirorot di taun anyar, jeung nu leuwih wijaksana jeung jujur Kristen laymen di bisnis nu dimimitian pikeun jadi deeply disquieted. Sekundér golongan ieu aya golongan nu hiji séntral eksplisit komoditi, saperti tanaga gawé pikeun gajih, ladenan pikeun pangmayaran, jsb. Manéhna ogé yakin sababaraha hirup-na ka babaturan asup dokumén salaku sanajan maranéhanana anu saméméhna boga nu lukisan paling sahijina nya éta peupeus atawa disebutkeun dina kasulitan jeung ditarima duit, manéhna ditawarkeun eta. Karakter utama nu di grup anu dihadiran fiksi Walden Kuliah salila strip sacara kahiji taun…