Tempo kanyataan yén urang hirup di hiji masarakat nu urang terus néangan tempat di bumi, urang teu kudu kaget dulur nu hoyong gaduh hiji well-diayakeun jeung stabil hirup. Hanjakal, usaha ieu mindeng ahir dina disappointment atawa lawon nu urang bakal rada nyingkahan. Dina umur nu tangtu, urang ngeunaan miara stabilitas jeung hayang boga pasangan gigireun urang anu bakal nulungan urang indit ngaliwatan kahirupan. Tapi, eta hésé pikeun mariksa lamun jalma nu papanggih jeung nyangka serius ngeunaan us. Loba lalaki nu sieun serius hubungan sabab mikir nu awewe bakal ngawates kabebasan maranéhanana. Jadi kumaha anjeun bisa mariksa lamun lalaki bener paduli ngeunaan anjeun. Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan anjeun ngajawab pertanyaan ieu. Ngabogaan hiji tujuan dina kahirupan ieu kacida penting, eta drive urang, motivates jeung méré harti mahluk. Ku alatan éta, loba jelema nangtukeun sorangan boga tujuan gedé jeung narékahan pikeun eta sareng sadaya kakuatan maranéhanana. Kusabab kitu keur dina hubungan sia néangan batur anu kungsi bakal ngawatesan atawa ngahambat anjeun. A man anu bisa mantuan anjeun ngahontal tujuan bakal mintonkeun sabaraha manéhna paduli ngeunaan anjeun. Lamun manéhna sajaba ti museurkeun sagala perhatian-na dina alus anjeun, eta ngandung harti yén manéhna baris hayang formalize hubungan anjeun dina bari. Paling éndah hal urang bisa nempo dina beungeut manusa sejen na seuri. Keu émosi jeung seuri jaminan yén jalma séjén bakal aya bewara tret positif dina anjeun. Paling lalaki lamun maranehna museurkeun awewe umumna seuri subconsciously lamun maranéhanana tempo maranéhanana tercinta hiji. Kusabab kitu lamun lalaki anu kasampak di girlfriends maranéhanana for lila jeung seuri mikir sacara serius ngeunaan lila jeung bagja hubungan. A man anu ieu terus nyoba pikeun manggihan excuses teu papanggih anjeun teu pantas menit waktu berharga anjeun. Lamun jalma séjén ngajaga ignoring urang, urang kudu hayu eta balik. Tangtu, anjeun kudu inget yen nanaon bisa lumangsung dina hirup, tinggal lila di karya, sanggeus pasini sejen. Jadi, lamun manusa anjeun papanggih jeung teu néangan excuses unggal waktu tunggal, hayang méakkeun salaku loba waktu jeung anjeun salaku mungkin jeung hayang manjangkeun pasamoan anjeun, eta ngandung harti yén manéhna nyangka ngeunaan anjeun sacara serius. Dina nangtukeun abad, mimiti hal anu paling jalma teu sanggeus bangun nepi téh mariksa kaluar talatah anyar dina telepon. Kusabab kitu loba lalaki coba pikeun ngingetkeun hiji awewe jeung ngirim nya hiji talatah unggal poé nyebutkeun, ‘good morning’. Kanggo sabagéan ageung awewe, hal ieu hiji ciri anu kacida penting, sabab percaya yén pasangan nyangka ngeunaan eta ti isuk pisan. Jeung maranehna happy pikeun nyaho supaya maranehna aya dina pikiran manusa sadaya waktu. Dina loba film, urang bisa nempo kumaha pencinta ngirim talatah ka unggal sejenna dina isuk-isuk. Paling awewe kawas kejutan euweuh urusan naon nya, eta mangrupa simbol yén manusa téh pamikiran, miara jeung metot dina eta. Jadi, lamun anjeun lalaki datang ka karya anjeun atawa susun dina waktu bébas anjeun, anjeun bisa jadi wareg jeung tenang ngeunaan hubungan. Bapa-bapa anu nyoba mintonkeun interest greatest di kabogoh maranéhanana boga kasempetan leuwih hadé tina happy jeung sukses hubungan. Teu kudu jadi nanaon mahal, kadang-kadang eta sia méakkeun hiji jam atawa dua jeung prepares hiji hal anu bakal reuwas nu séjén satengah. Loba pasangan asih méakkeun waktu babarengan salaku loba nu jéntré. Aya sia aya nu aneh ngeunaan eta nepi ka urang teu ngamimitian neglecting urang tugas. Kadangkala eta bisa jadi hiji sederhana tanggal di imah, waktu nu sejen bade ka restoran. Salila rapat, eta sia bade ka bioskop, és krim atawa komo ka taman keur leumpang, méakkeun waktu babarengan. Lamun manéhna nyoba pikeun ngingetkeun anjeun jeung gagasan pikeun date, anjeun bisa jadi yakin yén manéhna téh teu ngan museurkeun anjeun, tapi paduli ngeunaan naon ngomong jeung mikir. Jeung inget dulur anu paduli ngeunaan lalaki hiji stabil hubungan kudu mindeng seuri ka nunjukkeun yén manéhna diaku méakkeun waktu jeung jalma. Sakumaha urang sadaya nyaho, Poé Valentine mangrupa salah sahiji golongan poé salila sellers catetan pangbadagna kauntungan lamun datang ka ngajual manisan jeung kembang. Tapi asih manusa teu kudu ngawates diri ngan pikeun méré presents pikeun pasangan-na dina Poé Valentine, birthdays atawa awewe poé atawa ngan saukur nyebutkeun dina kali badag. Dina hubungan ogé sapuan leutik diitung, saperti masakan cuci, vacuuming atawa nyiapkeun sarapan. Sagalana a man teu némbongkeun kabogoh-na yén manéhna paduli ngeunaan dirina jeung mantuan nya, manehna bakal nyokot jeung pangakuan jeung ngarasa reueus. Dina jaman jejaring sosial, beuki loba urang nyoba nepikeun parasaan maranéhanana ngaliwatan musik babarengan. Utamana jalma ngora pikeun ngabagikeun lagu nu geus disumputkeun ieu hartina dipikawanoh ngan ku jalma anu maranéhanana hayang pikeun ngingetkeun. Saperti lagu kudu boga romantis lirik atawa hiji hal nu patali jeung husus jalmi ka saha urang ngahaturanan lagu ieu. Ieu téh hiji cara gede pikeun nyaritakeun jalma séjén kumaha carana urang ngarasa jeung sabaraha urang jaga. Loba jalma ngarasa tekenan exerted ku lingkungan dina neangan satengah kadua tina hirupna. Oge, maranehna paduli naon batur bakal mikir jeung ngomong ngeunaan jalma maranehna geus kapanggih. Lamun manéhna nyangka serius ngeunaan anjeun, manéhna bakal teu paduli mun babaturanana kawas anjeun atawa kolotna nyaram manéhna ka nempo anjeun.

Jadi, kalawan cara anu pangalusna pikeun nuturkeun pace anjeun sorangan jeung teu mayar perhatian ka jalma séjén.

Unggal urang téh béda jeung urang kudu inget yen

Hal anu paling penting dina nu mana wae hubungan asih, silih hormat jeung kamampuh pikeun ngandelkeun silih

About