The guy alus mindeng bisa ngarasa awkwardly bray di antara dua extremes of pasamoan gadis alus dina bar klub atawa ladénan dating online. Bari kuring teu apal sababaraha babaturan, anu geus miboga kasuksésan boh arenas, has guy alus ideally hoyong papanggih gadis ngimpi-na dina habitat. Di mana nyaéta guy alus s habitat? Éta tempat anjeun ngarasa paling nyaman. Anjeun kudu jadi diri anjeun upami anjeun hoyong pikeun moto perhatian nya, jadi naha teu brainstorm sababaraha tempat anjeun gadis alus bisa jadi nungguan. Tempat-tempat hiji Guy Alus Bisa Papanggih Gadis Alus kudu méré anjeun hiji tempat mimiti. Bari leumpang ngaliwatan UCLA kampus sababaraha minggu ka tukang, hiji sobat jeung kuring diawaskeun a guy datang ngajalankeun kaluar gim nanya gadis pikeun jumlah nya. Kudos dina kawani-na. Manéhna blushed, sarta manéhna meunang digit. Gadis anjeun bisa jadi di LA Cimerak, atawa komo YMCA. Mikir luar kotak has fasilitas teuing. Coba sababaraha CrossFit kelas, indoor climbing rock, coed softball liga, atawa outdoor trails. Upami anjeun keur bener gagah, coba yoga, jeung pasti Cardio Barre (anjeun bakal jadi ngan dude). Salah sahiji buddies mah kapanggih pamajikanana bari ngajalankeun tangga di Santa Monica. Kuring ngahadiran Kawih Barudak Kaopat Estate Gempungan sababaraha minggu ka tukang, jeung abdi nyebutkeun panongton ieu katresna. Teu saukur nu mana wae nu katresna, sanajan. Ieu awewe ngora anu hayang nyieun béda di dunya. Jeung nu jenis jalu ka ratio bikang, a guy alus ieu kabeungkeut pikeun manggihan gadis ngimpi-na ngudag. Salah sahiji buddies mah papanggih gadis-na di Latino Konférénsi Kapamingpinan. Upami anjeun keur dina kuliah, mertimbangkeun meunang aub dina basa yunani organisasi, kampus ministries, jsb. Anjeun bet pangalusna nyaéta pikeun sering a busier lokasi. Tabél sagala dicokot, jadi nu nuju teu akang gaduh pikeun ngabagikeun hiji tempat. Naha teu babagi hiji titik jeung girl nu tos anjeun geus panon anjeun dina? Saméméh kuring nikah, kuring geus loba babaturan nyieun fun kuring pikeun nanyakeun naon buku gadis ieu maca. Handapeun garis ieu, eta leuwih hade lamun anjeun geus rido. Make eta. Alus katresna cinta ka mentor kids jeung salaku hiji guy alus, jadi ulah anjeun. Aya hiji Gedé Baraya Sadulur Gedé di wewengkon anjeun? Di dieu di LA, aya hiji group disebut Panon Beureum, nu teu mentor kagiatan unggal saptu jeung di-risiko nonoman. Anjeun bisa jadi heran kumaha loba kualitas katresna datang kaluar unggal minggu pikeun mantuan kaluar. Aya bisa jadi kagiatan di masarakat anjeun anjeun bisa meunangkeun aub dina ogé kawas Ronald McDonald House, Habitat pikeun Manusa, dahar homeless, hiji melek council, jsb. Anu anjeun gairah ngeunaan tangtu ngabalukarkeun? Anjeun bisa manggihan gadis alus anu geus sarua pintonan pulitik jeung karep sakumaha anjeun. Meunangkeun aub dina kampanye pamilihan. Kasampak keur Republik atawa Demokratis papanggih-up grup di wewengkon anjeun. Di dieu aya sababaraha conto tina gugus séjén anjeun bisa jadi hoyong hadir lamun maranehna cocog anjeun harep: Sierra Club, PETA, nu Association Diabetes American, atawa komo NRA. Pasangan nu muterkeun babarengan, tetep babarengan. Kuring teu apal a diréktur rumah sakit anu papanggih pamajikanana dina lapangan golf. Maranéhanana ulin unggal weekend ayeuna. Sugan wae ieu narik minat dina anjeun. Coba ngaronjatkeun kelas, basa kelas, kelas masak, anggur-tasting kelas, kelas musik, fotografi bengkel, jeung sajabana. Ulah ngan mikir has garéja service, massa, atawa kapernaum. Meunangkeun aub. Mariksa sarta lamun ningali aya jumplukan leutik atawa ulikan alkitab anjeun bisa hadir. Kasampak nepi lokal FCA sacara, Hirup Ngora klub, atawa lamun anjeun keur di kampus, meunang aub dina Cru. Cara pangalusna pikeun manggihan gadis alus nyaéta ngaliwatan babaturan. Teu luput leutik dina classy imah pihak. Di dieu aya sababaraha anjeun moal hayang kantun: Superbowl, ulang, costume pihak, atawa komo game peuting. Meureun walungan ngambang lalampahan. Dupi anjeun kungsi maén Mafia? Salah sahiji anu pangalusna kaulinan pihak kungsi. Klik di dieu mun anjeun geus kungsi ngadéngé eta jeung hayang diajar kumaha carana ulin. Leuwih sataun ka tukang, kuring nempo pamajikan mah di Generosity Cai fundraising kajadian. Anjeun bisa manggihan gadis alus di gala di wewengkon anjeun teuing. Sign up for a k fundraiser, Barudak Mujijat Jaringan teu hiji sadaya-peuting Tari Marathon, jsb. Meunangkeun kaluar jeung ngeunaan. Jadi dipikawanoh di masarakat anjeun. Lamun datang ka manggihan gadis alus, gampang teu pangalusna. Gampang nyaeta dimana mayoritas guys nu néangan, nu ngajadikeun tingkat kompetisi leuwih luhur. Jadi wijaksana jeung jadi kreatif, sarta anjeun bakal misah ti pak. Teu nyebut, ieu kaahlian anu bade nulungan anjeun di handap garis teuing. Alus tuah ka anjeun guy alus swaggers. Tetep urang diropéa dina petualangan anjeun. Jeung naon lamun anjeun keur teu jadi wae eta hal. Kumaha lamun anjeun boga pakasaban full-waktu nu meakeun sagala waktos anjeun jeung lolobana diwangun ku lalaki. Golly naon nurun tina pakasaban anjeun pigawé. Putra mah lulusan hewan jeung hirupna ogé dikonsumsi ku karya, jadi manéhna meets jalma dina tinder. Kami a man cerai jeung tumuwuh kids a kuring keur ayeuna bosen hirup ku sorangan sanggeus ngabogaan dipigawé jadi pikeun pamungkas yrs. jeung kuring keur néangan hiji awéwé nu ngalir di mah pace slow ngaliwatan hirup kami teu di mana wae puguh deui jeung jadi kuring keur néangan hiji nona nu geus no pre-ditangtukeun agenda atawa tanggung jawab sacara kami ayeuna pensiunan dina cacad mah kawas bade ka tasik jeung ningali parahu atawa fishing kadang bener kuring ngan bersantai jeung nyokot eta gampang nu mana Wae nu Man bisa meunangkeun hiji juta Awewe atoh Tapi eta nyokot hiji Lalaki nyata cinta Wanoja a million cara. Anjeun siap jadi dipikacinta a Million Cara? Mah kawas pikeun muka panto jeung tahan leungeun bari leumpang turun jalan. Kuring ngarasakeun héran a lady. Kami satia, sabar, hormat, considerate, resep gaul, jujur jeung romantis. Kami cuddly Teddy Biruang jeung gede rasa humor. Aku hiji canggih can turun ka bumi lalaki anu enjoys alam, iinditan, ngalaman anyar budaya, keur di imah jeung belanja waktu jeung kulawarga, babaturan, entertaining babarengan, ngadengekeun musik, lilin, roman, pihak, menari, coklat, inuman anggur, kiju, roti, fireplaces kuring keur hiji duda jeung kuring leungit mah pamajikan tilu taun ka tukang tapi ayeuna hayang boga ending happy tapi kuring boga anak hiji hirup babarengan jalmi mah asa papanggih bakal spontan, jujur jeung open-dipikiran batur anu diaku pikeun komunikasi, nyaéta jenis, haneut, pinter, jeung percaya diri. Kuring keur néangan hiji hubungan mana aya bakal jadi fun, seuri, silaturahim, asih jeung silih hormat, kuring lempeng jalma, sarta kuring hayang ngawangun nice babaturan hubungan nu lila sarta teu kungsi ends jeung batur jenis jeung nice, kuring nyaho anjeun aya kaluar aya jeung ieu téh ngan hiji perkara waktu saméméh urang manggihan silih kuring keur nempo maju ka poé nu jeung sadaya jantung mah. Toko kopi, gyms, jeung pihak. Ieu sigana kawas dahsyat tempat papanggih gadis alus. Ieu tilu tempat anu gede upami anjeun hoyong liberal (sacara séksual promiscuous), gambar sadar (hawa jeung vapid), atawa hiji pihak chick (immature jeung promiscuous). Tapi gadis alus. No. Kuring nebak eta gumantung nu warung kopi atawa ka gym. Tapi anjeun bener teu bisa indit mungkar jeung classy imah pihak. John Doe dieu. Ngahargaan reply. Kuring geus ngomong, kuring kudu kasampak kana hobi kelas jeung volunteering, bener alus saran. Jenis isinan ngeunaan eta sanajan Teu alatan kurangna kapercayaan tapi hiji jaded point of view of katresna ngora poe ieu. Hihi. Liberal teu sarua sacara séksual promiscuous, jeung kolot atawa Christian teu sarua jeung alus. Aku hiji atheis jeung liberal, jeung kuring mikir hooking up gross. Kuring teu apal kavling tina katresna alus anu nginum kopi jeung karya kaluar. Aya no catetan atawa bukti yén awéwé kungsi dipikacinta nu mana wae nu lalaki. Sok awewe ngajalankeun sanggeus hal pikeun meunangkeun ti lalaki lain keur manusa. No reply dina ieu anu jalan sababaraha wanoja téh. Lamun kuring manggihan hiji anu hade jeung hayang hubungan alus, mangka Kami bagja. Kelas tari nu bonanza pikeun single shmuck: It bakal jadi lolobana awewe jeung anjeun meunang ka luhur jeung pasangan tari sareng maranehna. Plus, salaku hirup skill eta teu bisa ngéléhkeun, loba awewe balik gaga pikeun guy anu bisa tari. Sadaya titik nu alus ragu no. Aku basajan bodo. teu aya hubungan. Kuring bagja sorangan. jeung ngarasa rileks sorangan

About