Hello, abdi hoyong pikeun ngarekam video mah dina Skype chats tapi kuring teu nyaho kumaha pikeun lumangsungna. Kuring teu nyaho kumaha pikeun ngarekam audio dina Skype, tapi kuring teu nyaho kumaha pikeun muka jeung video. Nya eta yen batur geus geus dijieun pangalaman? Software naon anu anjeun nyarankeun? Sadaya bongbolongan nu wilujeng sumping Hatur nuhun! Iolanthe Skype nyaéta tanpa ragu a alat komunikasi paling loba dipaké pikeun tetep di touch jeung jalma ti sakuliah dunya. Gampang make, salami sambungan internet stabil jeung laju alus, moal aya lag dina telepon video. Nu ngan aral ieu nyaeta Skype teu, jadi di dieu kang cara pikeun ngarékam télépon video. Jadi, lamun anjeun geus kaperluan saperti, eta bakal kudu ngahurungkeun ka aplikasi pihak-katilu. Tapi saméméh nu, hayu urang nempo apdet anyar dina Skype (kaasup Skype.). Catetan: versi panganyarna tina Skype bakal jadi leungit ti er September. Terus make Skype, geus imperatif pikeun ngapdet eta saméméh tanggal ieu. Program pikeun layar rekaman, Daya REC nawarkeun kamampuh pikeun ngarékam télépon video dina Skype.

Saméméh anjeun ngarekam Skype paguneman, mastikeun yén mikropon jeung webcam anu dipake kalayan bener, sarta teras turutan parameter di handap ieu: Nu kacatet video bakal sadia di format nu dipikahoyong nyaéta: WMV, AVI, MOV, FLV, jsb Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu klik kahiji dina»SetélanVideokaluaran Format»terus milih format output pikeun rekaman. Jadi di dieu nyaéta cara pikeun nyalametkeun video anjeun paguneman dina Skype gampang.

Ayeuna, anjeun bisa nyimpen Skype télépon video jeung betah

Catetan yen ieu recorder Skype video teu hasil ngan ka nyalametkeun ucing video sareng babaturan anjeun atawa baraya, eta oge ngidinan anjeun pikeun film anjeun video games kituna anjeun bisa kalayan gampang ngabagikeun kinerja anjeun jeung pamaén séjén

About