Nu laporan anyar bakal dibere ka pamaréntah perancis dina poé datang, laporan media lokal

Lamun rupa nyangsang, eta bisa ngahontal, laporan nyebutkeun

Dokumén bakal dibere ka Schipper, Menteri Kaadilan Nicole Bello bet, jeung Mentri Interior Gerard Colombo. Schipper mimitina disebut pikeun panerapan dina oktober, nyebutkeun yen jalan pelecehan kudu dihukum ngalanggar. Nu taun heubeul féminis berpungsi raket jeung Présidén perancis Agan Macron, anu sakali ceuk nu pelecehan bisa jadi combated ku nyiptakeun hiji basajan verbalization prosedur kituna aya hiji response saharita lamun éta lumangsung. -Page report geus can bisa dijieun umum, jeung eta mah can écés naon anak pangarang ngartikeun salaku mahluk hiji conto seksual geuleuh ka arah awewe. Ouest-Perancis koran, nu nempo laporan, nyebutkeun yen di handap ieu wanoja, nanyakeun keur dirina nomer telepon jeung whistling di nya bisa sadaya jadi dihukum, sakumaha bakal nyieun pisan qur an ngeunaan hiji awewe s kasampak. Ieu sadaya kajadian saméméh hinaan jeung narajang seksual, nu geus dihukum ku Code Pidana, nyebutkeun Erwin Balan sireum, salah sahiji pangarang balik laporan. Balan sireum ngécéskeun yén ukuran perlu salaku there isn t a perwira pulisi dina unggal juru eureun unggal stalker. Nurutkeun Luhur Council for Sarua antara Awewe jeung Lalaki, persén awewe ngaku maranehna geus harassed dina angkutan umum saeutikna sakali, jeung persen jalma questioned keur ngora ti taun heubeul. Lamun disatujuan, proposal nu bakal dibere di parlemén debat di Majelis Nasional jeung Sénat saterusna taun ieu. Saméméh narima laporan, Schipper dituduhkeun manéhna ni mat komo ukuran kuat, nétélakeun LCI news channel nu rupa téh bit a lemah.

Kritik ngukur ogé ngomong eta bisa jadi teu balik cukup jauh jeung bisa jadi murni simbolis

Stalkers teu ngadagoan hiji perwira pulisi ka ngaganggu awewe, Anais Bordet, pangadeg nu Bayar Ta Shrek Facebook group, nu mangrupa daptar nu testimonies of harassed awewe, ka L Orbs koran.

Media basa prancis, tapi, geus questioned kumaha seksual geuleuh bakal dipisahkeun ti flirting

MEP Elise Angeles, lain pangarang laporan, geus dituduh vagueness ku ngawalon: Seduction kudu dipigawé dina hiji hubungan nu sarua jeung teu dominasi. Tadi dina januari, Paris pamaréntah ngumumkeun hiji ukuran anyar pikeun tackle pelecehan dina angkutan umum. Panumpang nu tangtu dina beus ayeuna geus kasempetan pikeun hop off di peuting komo lamun kandaraan teu di ditunjuk eureun. Bari kampanye ngalawan pelecehan seksual terus ngumpulkeun pace sakuliah dunya, loba perancis selebriti geus rallied ngalawan MeToo gerakan. Catherine Deneuve, Brigitte Bardot jeung Laetitia Kasta di antara maranéhanana anu teu mertimbangkeun diri jadi feminists sarta nyebutkeun yén flirting jeung hiji awewe teu karasa

About